About Reward Your Idol

#whymusicmatters

 

Campania Reward Your Idol s-a incheiat, iar un tanar iubitor de muzica a fost premiat cu cea mai tare experienta a vietii lui!

Lansata la sfarsitul anului trecut sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol s-a adresat tuturor tinerilor iubitorilor de muzica care isi doresc acces la toate piesele din lume si care sunt totodata fani ai celor mai importanţi artisti internationali. Acestia au avut de urmat trei pasi simpli pentru a se inscrie gratis in campania Reward Your Idol desfasurata sub hashtag-ul #whymusicmatters, in timp ce premiile au inclus o excursie de vis pentru un participant si un prieten la New York, sute de alte cadouri minunate, dar si multe premii muzicale.

Ajunsa la final, Campania Reward Your Idol si-a desemnat premiatii! Astfel, Ionut Apostu a fost marele castigator al campaniei Reward Your Idol si alaturi de prietena sa, Laura s-a bucurat de o experienta absolut aparte! Cei doi au castigat marele premiu, care a constat intr-o excursie de vis in New York, SUA. Mai mult, cei doi au avut sansa de a alege sa se afle in public la orice concert si-au dorit, iar tinerii au optat pentru concertul artistei Rihanna. Desfasurat la Barclays Center din Brooklyn, NY, concertul cameleonicei Rihanna a depasit asteptarile celor doi tineri, in timp ce eclecticul oras New York le-a oferit o aventura de neuitat.

„Concertul Rihannei a fost extraordinar! Povestind acum despre asta, mi se pare ca a fost un vis, insa cand ma uit la poze imi dau seama ca a fost pe bune. Multumim Reward Your Idol pentru weekend-ul de neuitat!“, povesteste Ionut Apostol entuziasmat.

 

poza3 poza2 poza1 poza4

 

Intalneste-o pe Jessie J &
Meet Mother Monster

Prima campanie Reward Your Idol a fost realizată de către Universal Music România în parteneriat cu Ambasada SUA la București și Asociația Industriei Muzicale din România (AIMR).

Tinerii și copiii iubitori de muzică, cu vârste cuprinse între 10 și 24 ani, au avut ocazia să-și întâlnească idolii sau să câștige numeroase premii muzicale (CD-uri / DVD-uri și obiecte promoționale) făcând dovada  faptului că au cumpărat muzica artiștilor favoriți din surse legale (site-uri legale de download și magazine).

Câștigătorii campaniei au avut ocazia să le întâlnească pe Jessie J (27 iulie) și pe Lady Gaga (16 august) în cadrul concertelor pe care acestea le-au sustinut în România.

Ce este Reward Your Idol?

Campania Reward Your Idol este un program educational, dezvoltat de Asociatia Industriei Muzicale din Romania în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, in scopul popularizarii serviciilor muzicale legale si a facilitarii consumului de muzica din surse licite. Prima campanie Reward Your Idol a fost realizata de catre Universal Music Romania in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti si Asociatia Industriei Muzicale din Romania (AIMR). Alina Eremia, Fly Project, Sore, Adi Despot, Giulia, Deepcentral au fost doar cativa dintre artistii romani care au acceptat provocarea Reward Your Idol.